Evenementen / Feest

Op dit moment biedt de Knutselkantine geen kinderfeestjes, creatieve workshops en andere diensten aan. Terug naar de kern, tijd voor bezinning en pas op de plaats. Wij komen bij je terug. De nieuwe ontwikkelingen worden gepubliceerd op de website. Wil je geïnformeerd worden over de nieuwe ontwikkelingen laat dan een reactie achter via het contactformulier.

Op zoek naar blije koppies tijdens evenementen of feesten? Wij maken ze met onze knutselactiviteiten en creatieve workshops. Van Sinterklaas tot Pasen, van pepernoten versieren tot strandtassen pimpen.

De Knutselkantine verzorgt creatieve workshops en schminken voor kinderen tijdens evenementen en feestelijke gelegenheden. Zoals ter promotie van winkelcentra, sinterklaasviering, kindervermaak e.d. Voor een impressie zie de foto’s in onderstaande.

De activiteiten worden afgestemd op de wensen van de klant. Maatwerk mag u verwachten van de Knutselkantine als het gaat over creatieve animatie. Of kies een workshop uit het aanbod van de kinderfeestjes. https://knutselkantine.nl/wp-admin/post.php?post=1009&action=edit

Neem gerust vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken

Vragen? Neem gerust contact op:
A.u.b. alle velden invullen.