over mij

Ik ben Lydia Kiebert. Een creatieve vrije geest, die met passie werkt als het gaat om creativiteit en kinderen.
In het kort mijn verhaal; als kind dol op doen/ontdekken/knutselen, een flinke bagage van Kunstacademie, als textiel-ontwerper, en 10 jaar als pedagogisch medewerker BSO.
Een eigen creatieve club kon niet uitblijven; de Knutselkantine.

In de loop der tijd is het aanbod verbreed van workshops voor volwassenen tot het bieden van activiteiten tijdens evenementen. In contact met kinderen en volwassenen werk ik veelal intuïtief met een flinke dosis gezond verstand. Ik tast af wat de interesses zijn en vul deze aan. Zodoende worden deelnemers nog meer geprikkeld om hun eigen creativiteit te ontdekken en ontwikkelen. Er is altijd wat te doen. Voorwaarde is dat het met plezier gaat.

Heb je ideeën, vragen of wensen? Zet het op mail!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren