Schmink en glittertattoos

Op dit moment biedt de Knutselkantine geen kinderfeestjes, creatieve workshops en andere diensten aan. Terug naar de kern, tijd voor bezinning en pas op de plaats. Wij komen bij je terug. De nieuwe ontwikkelingen worden gepubliceerd op de website. Wil je geïnformeerd worden over de nieuwe ontwikkelingen laat dan een reactie achter via het contactformulier.

De Knutselkantine verzorgt prachtige schmink en glittertattoos voor kinderen tijdens feestelijke aangelegenheden en evenementen. Tijdens evenementen wordt dit veelal gecombineerd met knutselactiviteiten.

INHOUD schminken en glittertattoos

 • Bij het schminken wordt gebruik gemaakt van kwaliteits schmink die hypoallergeen is. Bij kinderen tot 8 jaar is schminken geliefd en bij kinderen vanaf 8 jaar gaat veelal de voorkeur uit naar glittertattoos. Het is daarom handig om een combinatie van schminken en glittertattoos aan te bieden.
 • Professionele schminkers,  kwaliteits-materialen/gereedschap, en  facilitaire benodigdheden; schorten, tafelzeil, snoetepoetsers enz.
 • Schminken kan in thema. Leg gerust uw wensen voor.
 • Schminken en glittertattoos minimale afname 2 uur. (max 15 – 20 kinderen)
  Eerste 2 uur a € 130,- Extra uren a € 60,- p.u.
 • Reistijd € 0,45 p.km. retour. 
 • Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening klant. 
 • Tevens is het mogelijk om voor feestelijke aangelegenheden of evenementen een combinatie van schminken, glittertattoos en knutselactiviteiten te verzorgen. Voor knutselactiviteiten gelden bijkomende kosten. Neem gerust contact om uw wensen voor te leggen.

Vragen? Neem gerust contact op:
AUB alle velden invullen. 
Bij hotmail-account komt het regelmatig voor dat een reactie in de spam beland. Check dus svp deze. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.

  Neemt u gerust vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken; info@knutselkantine.nl  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *