Workshops volwassenen

De Knutselkantine verzorgt creatieve workshops als vriendinnenuitje, teambuilding, vrijgezellenfeest, babyshower…

De workshops zijn geschikt voor zowel amateurs als de gevorderde liefhebber van creatief bezig zijn. De Knutselkantine beschikt over een breed assortiment aan  materialen, technieken en trucjes om tot een geslaagd resultaat te komen tijdens een gezellige workshop!

De Knutselkantine werkt graag klantgericht. De workshops kunnen plaatsvinden waar je wenst; op locatie van de Knutselkantine, bij je thuis, bij een bedrijf, restaurant of elders. De locatie van de Knutselkantine is een gezellige studio die geschikt is voor max. 20 personen. Standaard worden de workshops op locatie van de Knutselkantine geboden inclusief koffie/thee en iets lekkers.

De Knutselkantine werkt samen met onderstaande horeca en feestlocaties:
Dengh te Utrecht, http://www.dengh.nl/
Deining te Castricum aan Zee, http://deining.nl/
Bruis te Blaricum, http://www.restaurantbruisblaricum.nl/
Geesberge te Maarssen, http://www.geesberge.nl/

Neem gerust vrijblijvend contact op.

In de agenda vind je de geplande workshops.

DE CREATIEVE WORKSHOPS:

WORKSHOP “SERVIES DECOREREN”

WORKSHOP “SERVIES DECOREREN”
In de workshop “Servies decoreren” maak je je eigen bordjes/tapasschaaltjes/kom (2 – 3 p.p.) met porseleinstiften en transfers. Je leert de techniek van het werken met transfers, het werken met porseleinstiften en het ontwerpen van een patroon/dessin. Porselein decoreren is een veelgeboekte workshop voor een vrijgezellenfeest. Leuk idee is dat bijvoorbeeld alle deelnemers een gebaksbordje voor de aanstaande bruid maken; als aandenken/cadeau.
Duur 2 uur
Prijs vanaf € 35,- p.p. incl. koffie/thee en lekkers.

WORKSHOP “CLUTCH/TOILETTAS PIMPEN”

WORKSHOP “CLUTCH/TOILETTAS PIMPEN”
In de workshop “clutch pimpen” ga je aan de slag met verf, sjablonen, en daarna stippen. Deze stippen zijn verfdruppeltjes. De stippen liggen als een soort halve parels op de stof. De clutch is van 100% katoen en gevoerd. De maten zijn: 16 x 25 cm.
Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 uur

WORKSHOP IBIZA/STRAND-TAS PIMPEN”

 

 

 

Workshop Ibiza Strand tas pimpen

In de workshop ga je een rieten strandtas decoreren met allerhande verf, band, kralen, lint, kant enz.
Ruime keuze in materialen m.a.w. ieder maakt naar eigen smaak een tas.
Medium tas pimpen (alleen voor kinderen):  maten 44x17x26 cm Prijs vanaf € 25,- p.p
Grote tas pimpen: maten 55x20x35 cm Prijs vanaf € 37,50 p.p.
Duur 2 uur
Incl. koffie/thee en lekkers op locatie van de Knutselkantine

Workshop Eenhoorn of Herten trofee pimpen

In de workshop “Eenhoorn of Herten trofee pimpen” ga je aan de slag met een grote trofee/kop van een eenhoorn of hert. De techniek is decoupage; beplakken met decoratief papier. De trofee is kant en klaar is van papier-maché. Deze ga je voorzien van de mooiste prints decoupage papier die je naar eigen smaak uitkiest. De techniek is eenvoudig maar erg effectvol. Na het aanbrengen van het papier kan er naar hartenlust gedecoreerd worden met allerhande decoratiemateriaal: pailettenband, band/kant, glitters, pompoms/wol, nepbloemen, crêpepapier enz.
Trofee eenhoorn groot 31 x 25 x 35 cm. Prijs vanaf € 45,- p.p.
Trofee eenhoorn klein 18 x 15.5 x 21 cm. Prijs vanaf  27,50,- p.p.
Trofee hert groot 27 x 38 x 39cm. Prijs vanaf € 45,- p.p.
Duur 2 uur.

Workshop Ibiza / strandhoed pimpen
creatieve workshops soest knutselkantine teamuitje babyshower creatief teamuitje breukelen utrecht amsterdam het gooi hilversum wijdemerenDSC06228
creatieve workshops ibizahoed strandhoed pimpen hoed pimpen teamuitje vrijgezellen workshop uitje teambuilding soest zeist hilversum het gooi amsterdam utrecht breukelen babyshower vriendinnen uitje feestje knutselen dames boho

Maak deze hippe hoed in je eigen stijl! Lekker aan de slag met kralen, band, kant en andere deco.
Prijs vanaf € 32,50 p.p.
Duur 2 uur.

Workshop Dromenvanger / Schelpenhanger maken
  creatieve workshops teamuitje vrijgezellen dames workshops creatief teamuitje knutselen vriendinnenuitje evenementen teambuilding utrecht hilversum breukelen stichtse vecht maarssen loenen maarssen creatief bezig zijn

Schelpengordijn of dromenvanger maken met hout, draad, kralen, schelpen, rond parlemoer, houtschijven, drijfhout, veren enz. Er is ruime keuze in materialen. Maat is 60 x 70cm.
Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 uur (afhankelijk van grootte van het werkstuk)

Workshop Zeepketting

Leef je uit met zeep, kralen, draad, schelpen, houten schijven enz. In deze workshop ga je naar eigen smaak een zeepketting maken.
Prijs vanaf € 30,- p.p.
Duur 2 – 2,5 uur (afhankelijk van grootte van het werkstuk)

Workshop Schaal pimpen
???????????????????????????????
???????????????????????????????
knutselkantine workshop schaal maken

Diverse technieken waaronder gebruik van acrylverf, bladgoud/zilver/brons en uitleg, sjabloneren, schilderen en 3d-stippentechniek. Je krijgt uitleg over materialen en techniek. Je ontwerpt je eigen motief op de schaal van papier-maché. De schaal is in doorsnee 38 cm en de hoogte is 8 cm; een grote schaal! Natuurlijk leuk als cadeau of voor jezelf!
Prijs vanaf € 30,- p.p.
Duur 2 – 2,5 uur.

Workshop Dierendoos XXL

creatieve workshops knutselen workshops creatief uitje vrijgezellenfeest cadeauverpakking schilderworkshop dames uitje vriendinnenuitje gezellige workshop creatief bezig zijn teambuilding utrecht breukelen utrecht zeist het gooi hilversum soest amsterdam loenen maarssencreatieve workshops vrijgezellenfeest uitje knutselen volwassenen utrecht breukelen babyshower creatief met papiermache schilderworkshop soest vrijgezellenfeest babyshower breukelen maarssen vleuten terweide baambrugge hilversum soest zeist amsterdam
creatieve workshop teamuitje event knutselen teamuitje babyshower vrijgezellenkamer kinderkamerkunst utrecht breukelen amsterdam het gooi Hilversum zeist soest

Een super leuk item voor bijvoorbeeld je bureau, kinderkamer, een babyshower, als koektrommel…..Tijdens de workshop ga je aan de slag met een zelfgekozen doos en dier. Vooraf en tijdens de workshop worden er allerhande tips en trucs gegeven zodat je komt tot een verrassend resultaat.
De maat van de dierendoos varieert per combinatie van doos en dier. (doos met  bambi, zie foto, is als geheel 40 cm hoog). Dozen en dieren zijn gemaakt van papier-maché. Deze zijn kant en klaar. Er is keuze uit diverse dieren zoals lam, hond, hert, poes, bambi, paard, leeuw, tijger, pinguin, uil, spin, ijsbeer enz.
Prijs vanaf € 35,-
Duur 2 uur.

Workshop Sjaal maken

???????????????????????????????DSC06504a
???????????????????????????????
Hoe leuk is het om je eigen sjaal te ontwerpen? Aan de slag met diverse kleuren stof, verf, sjablonen, en lint/band. Er is keuze uit verschillende kleuren/modellen.
Prijs vanaf € 40,- p.p.
Duur 2 uur.

Neem gerust contact op:
AUB alle velden invullen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren