Workshops volwassenen

Op dit moment biedt de Knutselkantine geen kinderfeestjes, creatieve workshops en andere diensten aan. Terug naar de kern, tijd voor bezinning en pas op de plaats. Wij komen bij je terug. De nieuwe ontwikkelingen worden gepubliceerd op de website. Wil je geïnformeerd worden over de nieuwe ontwikkelingen laat dan een reactie achter via het contactformulier.

De Knutselkantine verzorgt diverse creatieve workshops als uitje voor vriendinnen, teams, vrijgezellen, familiefeest….

De workshops zijn qua techniek eenvoudig maar effectvol. De Knutselkantine beschikt over een breed assortiment aan materialen, technieken en trucjes om tot een geslaagd resultaat te komen tijdens een gezellige workshop! Samen maak je de mooiste dingen!

Neem gerust vrijblijvend contact op.

In de agenda vind je de geplande workshops.

Neem gerust vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken

DE CREATIEVE WORKSHOPS:

WORKSHOP “SERVIES DECOREREN”

Workshop “servies decoreren”
In de workshop “Servies decoreren” maak je je eigen bordjes/tapasschaaltjes/kom (3 p.p.) met porseleinstiften en transfers. Je leert de techniek van het werken met transfers, het werken met porseleinstiften en het ontwerpen van een patroon/dessin. Porselein decoreren is een veelgeboekte workshop voor een vrijgezellenfeest. Leuk idee is dat bijvoorbeeld alle deelnemers een gebaksbordje voor de aanstaande bruid maken; als aandenken/cadeau.
Duur 2 uur
Prijs vanaf € 37,50 p.p.

WORKSHOP IBIZA/STRANDTAS PIMPEN

Workshop Ibiza/strandtas pimpen
In deze workshop ga je een rieten strandtas decoreren met allerhande verf, band, kralen, lint, kant enz. Ruime keuze in materialen m.a.w. ieder maakt naar eigen smaak een tas.
Maten tas: 55x22x35 cm met leren handvat of schouderband
Duur 2 uur
Tas met leren handvaten; Prijs  42,50 p.p.
Tas met leren schouderband; Prijs  45,- p.p.

WORKSHOP TROFEE PIMPEN

Workshop “Trofee pimpen”
In deze workshop ga je aan de slag met een grote trofee/kop van een eenhoorn, hert, rendier, beer, konijn of pauw. De techniek is decoupage; beplakken met decoratief papier. De trofee is kant en klaar is van papier-maché. Deze ga je voorzien van de mooiste prints decoupage papier die je naar eigen smaak uitkiest. De techniek is eenvoudig maar erg effectvol.
Trofee eenhoorn/hert/rendier. Prijs vanaf € 45,- p.p.
Trofee beer/konijn/pauw Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 – 2,5 uur.

WORKSHOP IBIZA/STRANDHOED PIMPEN

Workshop Ibiza / strandhoed pimpen.
Maak deze tijdloze hoed in je eigen stijl! Lekker aan de slag met kralen, band, kant en andere deco.
Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 uur.

WORKSHOP DROMENVANGER / WANDHANGER / SCHELPENHANGER

Workshop Dromenvanger / Wandhanger/ Schelpenhanger maken
In deze workshop maak je een keuze uit een borduurring of een tak als basis van je werk. Daarna ga je verder met allerhande materialen om deze te decoreren. Er is veel keuze uit materialen: afbeeldingen voor op stof, drijfhout, draad, kralen, schelpen, rond parelmoer, houtschijven, veren enz. 
Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 uur 

WORKSHOP “CLUTCH/TOILETTAS PIMPEN”

Workshop “Clutch/Toilettas pimpen”
In de workshop “clutch pimpen” ga je aan de slag met verf, sjablonen, en daarna stippen. Deze stippen zijn dikke verfdruppeltjes die als ze opgedroogd zijn een soort halve parels zijn op de stof. De clutch is van wit 100% katoen en gevoerd. De maten zijn: 16 x 25 cm.
Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 uur

Workshop “Armbandjes maken”
Een echte workshop voor dames; armbandjes maken! In deze workshop maak je 3-4 armbandjes per persoon; afhankelijk van de gekozen techniek. In de workshop worden diverse technieken besproken. Deze zijn eenvoudig en voor iedereen haalbaar. Uit het assortiment van allerhande soorten kralen, bedels, draad e.d. stel je de armbandjes samen. De kralen en toebehoren zijn er in vele kleuren en materiaalsoorten: schelp/parelmoer, glas, hout, enz. Alle deelnemers maken naar eigen smaak.
Prijs vanaf € 35,- p.p.
Duur 2 uur (uitloop van 30 minuten is mogelijk)

Algemene informatie workshops voor volwassenen:
De Knutselkantine werkt graag klantgericht. De workshops kunnen plaatsvinden waar je wenst; op locatie van de Knutselkantine, bij je thuis, bij een bedrijf, restaurant of elders. De locatie van de Knutselkantine is een gezellige studio die geschikt is voor max. 20 personen.

Minimaal 8 personen op locatie van de Knutselkantine. Op locatie van de Knutselkantine is de workshop inclusief koffie/thee en lekkers.
Op locatie elders minimaal 10 personen. De prijs is exclusief reiskosten a €0,45 p.km. retour en eventueel parkeergelden.

De Knutselkantine werkt samen met onderstaande horeca en feestlocaties:
Dengh te Utrecht, http://www.dengh.nl/
Deining te Castricum aan Zee, http://deining.nl/
Bruis te Blaricum, http://www.restaurantbruisblaricum.nl/
Geesberge te Maarssen, http://www.geesberge.nl/

Vragen? Neem gerust contact op:
AUB alle velden invullen.
Bij hotmail-account komt het regelmatig voor dat een reactie in de spam beland. Check dus svp deze. Wij reageren doorgaans binnen 24 uur.